THERE THERE Company is een makersduo. Hanna Mampuys en
Toon Van Gramberen zijn circusartiesten en -makers. Hun werk is een actief zoeken om de wereld om hen heen betekenis te geven.
Vanuit hun circuspraktijk, hand-op-hand acrobatie, zijn samenwerkende lijven een uitgangspunt in hun fysieke taal. Subtiel en met beide voeten op de grond. Circus gestript van alle preconcepties. 

Na enkele jaren touren met circuscollectief Deux Sans Trois, richtten Toon en Hanna samen een gezelschap op, met de focus op een meer abstract, dansant circus in eerste instantie gericht naar een volwassen publiek.

De eerste voorstelling ‘As long as we’ (2017-2019) was een duet met beide makers, tussen 100 witte koffiekopjes. 
De volgende voorstelling ‘Carrying my father’ (2020-…) is een stuk over kwetsbare mannelijkheid en vader-zoonrelaties. Op scène staan vier volwassen acrobaten samen met hun vader. 
In 2022 staat een nieuwe creatie gepland ‘Chaïm’ waar klassieke zang en acrobatie elkaar vinden in een acrobatische ‘ode aan adem’. 

THERE THERE Company is inmiddels een gevestigde waarde in het Vlaamse circuslandschap met uitgebreide speellijsten in de cultuurhuizen en een uitgesproken aanwezigheid in het circus- en podiumkunstenveld.

OVER ONS
Toon is sociaal werker van opleiding, Hanna is master in de godsdienstwetenschappen maar al tijdens hun studies lonkte een andere carrière. Toon was een fanatieke jongleur, Hanna zette haar eerste stappen op scène al vroeg als danseres. Toen ze elkaar ontmoetten in de Leuvense circusschool ‘Cirkus in Beweging’ ontdekten ze hun gedeelde fascinatie voor podiumkunsten en het plezier van samen hand op hand acrobatie te trainen. Al snel werd circus niet enkel een passie maar ook werk: als artiesten, makers en lesgevers timmerden ze aan hun weg in het professionele circusveld. Eerst met het circuscollectief Deux Sans Trois, wat later met THERE THERE Company zochten ze naar manieren om hun artistieke ideeën te vertalen naar een podium. 

Intussen werken ze als makers en coaches ook regelmatig voor andere huizen of gezelschappen, oa fABULEUS en Cie Woest. Beide zijn als artistieke coach en extern jurylid actief in de Circushogeschool van Rotterdam Codarts, en zetelen in de redactieraad van het Vlaamse CircusMagazine. Als THERE THERE company gaan ze samenwerkingen aan voor zowel creatieve als inhoudelijke uitwisselingsprojecten, onder meer met Theater op de Markt, Cirklabo, Circuscentrum en deRuimte. 

Toon en Hanna zijn sterke stemmen in het Vlaamse circus- en podiumkunstenlandschap. Met een eigenzinnige visie op wat circus kan zijn en wat de rol van een podiumkunstenaar is in onze hedendaagse samenleving.