Dat is de bedoeling, mijn bedoeling, dat bedoel ik wanneer ik schrijf ‘ik bedoel ik dwaal af’. . Voor alle duidelijkheid, het is niet onbedoeld. Maar wat ik wil zeggen: er is niets in het bijzonder dat ik wil communiceren maar er is wel iets bijzonder dat je kan horen als je goed luistert naar niets in het bijzonder. En dat zeg ik niet. Er zijn drie acteurs, zij zijn aan het woord.

10.000 dingen vloeit voort uit een onderzoek naar improvisatie vanuit de vraag: “hoe kun je niet vooraf bedenken wat je doet?”. Het is een voorstelling waarin een uur lang 3 mensen praten zonder ophouden, wat soms vervelend en soms heel spannend is, soms saai en soms hilarisch. Op deze manier toont de voorstelling dat beleving een wisselwerking is tussen het publiek en de spelers. De eindeloze stroom woorden ontkracht zichzelf door zijn enorme hoeveelheid, hoe meer ze praten hoe minder ze zeggen.

CREDITS Van: Michiel Deprez Met: Femke Arnouts, Silbe Mijnlieff and Moene Roovers Set design: Laurence Felber

Met steun van: Makersfonds Tilburg, De Nieuwe Vorst, Podium Bloos, Boulevard Festival, Festival Cement, Theaters Tilburg, Deprez en Mardulier. Voorstelling in kader van: PLAN Talentontwikkeling Brabant