De voorstelling is gemaakt door Radio Sancha, zij brengen een gigantische vogel uit de toekomst tot leven. Klaar voor zomer 2020

Radio Sancha probeert een wereld te bekijken waar mensen al lang zijn uitgestorven. Niet om na te denken over wat we vernietigden, maar om te zien wat zou ontstaan, evolueren en overleven.

De Magnavem, een soort vogel die pas lang na het uitsterven van de mensheid zal bestaan. Gedreven door de geest van tegenspraak, willen ze zoveel mogelijk mensen bij hun creatieproces betrekken.
De verschillende gezichtspunten van het collectief zullen de plaats van de fantasie van de mens in de (speculatieve) wetenschap benadrukken om onszelf zowel gerust te stellen als puur plezier

Over de geur van vers brood en de schaal van de dingen, is een experiment… Hoe denk jij dat je toekomst eruit ziet? Wat denk jij dat er over de aarde zal rondlopen, kruipen of vliegen, nadat wij al lang zijn uitgestorven? Kun je door te kijken naar hoe wij nu met de wereld omgaan iets zinnigs zeggen over de verre toekomst? Dat is precies wat wij gaan doen. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig! Wij gaan met behulp van het publiek een vogel uit de verre toekomst tot leven wekken. De Magnavem. Help je mee?

CREDITS Camille Paycha Noortje Sanders