The Hangman Radioshow neemt het publiek mee op een reis door verwarde tijdlijnen en bizarre technologie.
Met ieder zijn eigen radio, volgt het publiek zijn performers in een route langs technologie en lichaam, waar science fiction vintage kan zijn en geluid beweging kan belichten.

Een eenzaam radiostation, een megalomane driepoot, een berg synthesizertjes en een stoorzender. Licht wordt geluid, radiogolf wordt uitzending.
In de loop van de voorstelling ontvouwt zich een vreemde wereld die in niets lijkt op de alledaagse realiteit. Waar smelten die werelden samen?
The Hangman Radioshow neemt het publiek mee, met ieder zijn eigen radio, naar vervlogen tijden en vergeten toekomsten.
We volgen de hersenspinsels van een jonge radiomaker. We komen terecht in een ander universum waar licht geluid maakt, circus een satelliet wordt, en echt alles live is.
The Hangman Radioshow is een interdisciplinaire gevoelsperformance tussen licht en donker, micro en macro, binnen en buiten bereik.

Het collectief
The Hangman Radioshow is het collectief van Noortje Sanders, Camille Paycha en Thijs Veerman.
Samen onderzoeken zij narratieve vormen. Hun focus ligt op de ervaring in plaats van het verhaal. Gedrieen opereren ze op de rafelranden van hun disciplines.
Camille is een circusartiest in constante discussie met haar discipline, Noortje een beeldend kunstenaar die flirt met het theater en Thijs een ontwerper, scenograaf of uitvinder, afhankelijk van welke dag het is. Alledrie voelen zij zich soms niet thuis in hun eigen discipline en dus klutsen ze het liever samen. Net zo nieuwsgierig naar het eindresultaat als het publiek dat ze op hun experimenten meenemen.

CREDITS
Synthesizer design: Unit Unlikely
Met dank aan: Circollaborative Tools, La Central del Circ (CAT), Cirqueon (CZ), Circuscentrum Vlaanderen (BE)
The Hangman Radioshow is een co-productie met Oerol Festival (NL)