Arjan Kruidhof is een multidisciplinaire kunstenaar die opgroeide en zich ontwikkelde in het theaterlandschap van Het Nationale Toneel en Noorderzon Festival in Groningen. Aanvankelijk startte Arjan als theatertechnicus, maar er was een groeiende interesse in het ontwerpen van geluid en video voor theater en vervolgens ontwikkelde dit zich tot het ontwerp en de bouw van kunstinstallaties.

Arjan is altijd op zoek naar manieren om mensen in de openbare ruimte positief te fascineren en bezoekers uit te dagen om deel te nemen aan zijn ervaringen. Bij alle installaties van Arjan Kruidhof wordt de basis vervaardigd door restmaterialen. Dit kan een decor, kunstinstallatie of resten uit een industrieel tijdperk zijn die dreigen te worden gesloopt. Deze worden over genomen en er wordt een nieuwe installatie van gebouwd.

De Relaxerette is een installatie als antwoord op onze steeds veranderlijker wordende samenleving en vraagt ​​de bezoeker “wat heb je nodig om tot jezelf te komen”. Op deze manier geeft hij de bezoeker een moment van kalmte om na te denken over het leven.

De MINI Relaxerette is een public space installatie, waarbij de bezoeker meegenomen wordt op avontuur in eigen omgeving. Deze kleine versie van de Relaxerette maakt het mogelijk voor Arjan om samenwerkingen met artiesten en projecten met organisaties te initieren. Samen een installatie-performance creeren die passend is voor jet publiek in de openbare ruimte.