Een mix van dans en circus

In hun werk maken ze gebruik van de disciplines jongleren, chinese paal, acrobatiek en hedendaagse dans. Menselijke reacties op abstracte situaties vormen de kern van hun bewegingstaal, doordrenkt met subtiele humor en mooie beelden.

TeaTime Company is het collectief van makers Bavo De Smedt, Hannah Rogerson en Pieter Visser. We hebben als visie de grenzen tussen onze disciplines te vervagen om één duidelijke bewegingstaal te creëren. Ons doel is om op een pure, eerlijke en betrouwbare manier te communiceren. Onze virtuositeit ligt niet in de techniek achter elke beweging, maar in de gedachte achter elke beweging. We geloven sterk in verbindingen, patronen, vloeibaarheid en het uiterlijk van eenvoud. Onze voorstellingen komen ergens diep vanuit onze kern en worden uitgedrukt door lichtheid, humor en complexiteit. We hopen het publiek te betrekken om hen later te laten nadenken over de inhoud. Toegankelijk en plezierig voor alle leeftijden TeaTime hoopt empathie te creëren door de wereld door hun ogen te delen.

Onze performances komen van diep uit onze kern en komen tot uiting in lichtheid, humor en complexiteit. We hopen het publiek te boeien, zodat ze later kunnen nadenken over de inhoud. TeaTime is toegankelijk en plezierig voor alle leeftijden en hoopt empathie te creëren door de wereld door hun ogen te delen.